ILOa perheeseen-palvelu


Ilon palloja

ILOa perheeseen-palvelulla voidaan auttaa perhettä pulmatilanteissa, jotka voivat liittyä esimerkiksi arjen sujumisen ja perheen vuorovaikutuksen haasteisiin. Voimme tulla avuksenne myös kriisitilanteissa.

  • Tuntuuko kotona siltä, etteivät lapset tottele ja arki on pahimmillaan yhtä kaaosta?
  • Syttyykö lapsille helposti riitoja, joissa tarvitaan lähes aina vanhempia erotuomariksi?
  • Onko sinulla puolisosi kanssa eriäviä näkemyksiä lasten kasvatuksesta? Kärjistävätkö ne myös kodin yleistä ilmapiiriä?
  • Viettääkö perheenne liian vähän aikaa yhdessä? Oletteko alkaneet kuin huomaamatta leiriytyä omiin huoneisiin tai ruutujen ääreen?
  • Haluatko tähän arkeen muutosta? Kaipaatko perheeseesi uutta yhteishenkeä ja tekemistä, joka tuottaa iloa teille kaikille?

Jos vastasit johonkin näistä kysymyksistä “kyllä”, ILO perheeseen-palvelu voi olla juuri oikea tapa saada apua haastavaan perhetilanteeseenne. Voit ostaa meiltä palvelun ottamalla meihin yhteyttä joko soittamalla tai Tule asiakkaaksi-lomakkeen kautta (linkki lomakkeeseen). Palvelu räätälöidään perheellenne sopivaksi ja tavoitteet sekä tapaamisten sisällöt laaditaan yhdessä perheen tarpeet huomioiden. ILOa perheeseen-palvelupakettiin kuuluu viisi tapaamista, jotka voidaan toteuttaa koko perheen kanssa tai halutuilla kokoonpanoilla erikseen. Tapaamiset järjestetään joustavasti perheen kotona tai ILO:n tiloissa, mutta myös asiakkaan toiveiden mukaan eri puolilla pääkaupunkiseutua – esimerkiksi puistossa tai muualla retkeillen. Myös etätapaamiset ovat mahdollisia.

Perhepalvelut ILO Oy on perhetyön ja terapiapalveluiden asiantuntijayritys, jonka avulla haastavalta ja raskaalta tuntuva lapsiperhearki kirkastuu uudeksi ja ILOisemmaksi huomiseksi!

Uuden ILOa perheeseen-palvelupaketin avulla:

  • Vanhemmat huomaavat lapsessaan olevan hyvän ja oppivat antamaan myönteistä palautetta. Samalla kehittyy kyky kuunnella lasten tunteita ja tarpeita sekä taito vastata niihin myötätuntoisesti. Lapsen itsetunnon vahvistumisen kautta lapsi ottaa askeleita kohti omaa oppimisen ILOa.
  • Löydämme juuri sinun perheellesi sopivat välineet, joilla vähennetään lasten välisiä riitoja. Kuuntelemme ensin lasten näkemyksiä, jonka jälkeen opetamme heitä neuvottelemaan asioista myönteisellä ja rakentavalla tavalla. Näin sisarustappeluista päästään ILOiseen yhteiseloon!
  • Opetamme vanhempia kuuntelemaan ja ymmärtämään toistensa kasvatusnäkemyksiä sekä löytämään yhteisen linjan haastaviin tilanteisiin. Vahvistamme taitoja, joilla tuet puolisosi vanhemmuutta myönteisesti ja kannustavasti. Samalla löytyvät myös tavat ilmaista lapsille selkeästi, että vanhemmat ovat kasvattajina samalla puolella.
  • Selvitämme, mistä perheesi kenkä oikeasti puristaa ja huomioimme kaikkien perheenjäsenten toiveet heille iloa tuottavista asioista. Luomme arkeen uusia yhteisiä rakenteita, jotka lisäävät perheenjäsenten välistä myönteistä vuorovaikutusta. Näin erilleen ajautuneista kuppikunnista noustaan takaisin yhteiseen veneeseen ja opitaan soutamaan sitä samaan suuntaan.

ILOa perheeseen-palvelussamme hyödynnämme laajaa kokemustamme perheen arjen ja vuorovaikutuksen tukemisessa. Käytämme ratkaisukeskeisiä menetelmiä, jotta perhe itse löytäisi ratkaisun pulmiinsa tuellamme. Lisäksi käytämme joustavasti ja tilanteen mukaan myös musiikkiterapeuttisia ja muita luovia menetelmiä (erilaiset vuorovaikutusta tukevat kortit, tehtävät ja pelit) perheen kanssa työskennellessämme. Työskentelyssämme on tärkeää kuulla kaikkien perheenjäsenten ajatuksia ja käytössämme on lapsen kuulemiseen sopivia menetelmiä. Kannustamme perhettä positiiviseen kohtaamiseen ja ILOn löytämiseen yhdessä keskustelemalla ja kokemalla!

ILOa perheeseen hinnasto:

Tutustumiskäynti 100 € /1,5 tuntia.

Yksittäinen käynti 130 € /1,5 tuntia.

Ensimmäinen viiden käyntikerran paketti: 550 €.

Toinen ja sitä seuraavat viiden käyntikerran paketit: 500 €.

Metodimme on lopulta yksinkertainen. Ongelmien sijaan etsimme ensin tavoitteen – sen jälkeen rakennamme perheellesi polun parempaan, sopuisampaan ja ILOisempaan huomiseen!