Tule asiakkaaksi

Asiakkaaksi perhepalveluun
Ilon palloja

Voit hakeutua Perhepalvelut ILO Oy:n asiakkaaksi joko yksityisesti tai kunnan sosiaalihuollosta vastaavan työntekijän kautta.

Jos tulet asiakkaaksi yksityisesti, voit ottaa yhteyttä suoraan ILO:n työntekijöihin netissä olevan yhteyslomakkeen kautta tai soittamalla. Yhteyttä voi ottaa matalalla kynnyksellä. Ottaessasi yhteyttä, sinun ei tarvitse tietää, hyötyisitkö tarjoamistamme palveluista. Ensimmäisen yhteydenoton aikana voimme yhdessä pohtia tilannettasi ja sitä, olisiko meillä tarjota sinulle sellaista palvelua, josta olisi teille apua.  

Toinen vaihtoehto asiakkaaksi tulemiseen on Perhepalvelu ILO Oy:n palveluiden tilaaminen kunnan sosiaalipalveluista vastaavan työntekijän kautta. Tällöin asiakkaaksi tulo tapahtuu niin, että otat puheeksi perheesi tilanteen ja haluamasi palvelun oman kunnan työntekijän kanssa ja pyydät työntekijää olemaan yhteydessä ILO:n työntekijöihin. Työskentely käynnistetään aina yhteisellä alkuneuvottelulla, jossa on paikalla perhe, tilauksen tekevä kunnan työntekijä sekä ILO:n työntekijät. Alkuneuvottelussa keskustellaan yhdessä perheen tilanteesta ja tuen tarpeista, sekä sovitaan työskentelyn tavoitteista ja niiden toteutumisen arvioinnista. 

Ota yhteyttä >>

Tervetuloa asiakkaaksemme!